החומרים: (2 מנות)

8 כפות ממרח פלפלים אדומים של בני דרום
400 גר' חזה עוף פרוס
4 כפות לדר חתוך לרצועות
3 כפות אגוזי אילסר מבוקעים
2 כפות יין לבן
מלח, פלפל לטעמכם
לעיטור:
1 כף עלי כוסברה קצוצים \ עירית

אופן ההכנה:

מטגנים בחום בינוני את החזה עוף עד השחמה,
מוסיפים את היין ומוציאים את החזה עוף,
מוסיפים את שאר החומרים פרט לכוסברה ומערבבים,
מסדרים את חזה העוף בצלחת, מניחים עליו את הרוטב ,
מעטרים בכוסברה ומגישים.
בתאבון!

מאת admin